
INGREDIENTS
-120g de mantega i una mica més per a greixar
- 120g de xocolata fondant
-300g de sucre negre extrafí
- 1 pessic de sal
-1 culleradeta d´extracte de vainilla
-2 ous grans
-140g de farina
-2 cullerades de cacao en pols sense sucre
-100g de pepites de xocolata blanca
Precalfem el forn a 180ºC i greixem un motlle cuadrat de 18 cm.
Fiquem la mantega i la xocolata a derretir al bany maria i barregem. Deixem refredar una mica i agreguem el sucre, la sal i la vainilla. Agreguem els ous, d´un en un, i ho barregem tot bè.
Afegir la farina i el cacao poc a poc i batre fins obtrindre una massa homogènea. Incorporem les pepites de xocolata blanca i ho fiquem al motlle.
Ho deixarem al forn entre 35 i 40 minuts o fins que la superficie siga daurada. Insertarem un ganivet al centre i si aquest està net, el briwnie estarà fet.
Bon profit!! Ací us deixe unes fotos de la prensa referida als premis de l´Escola D´arts!!

Estic orgullós de tu. Tant per la teua cuina, tant per lo artista i gran persona que ets.
ResponEliminaM´agradaria tastar-lo...mmm
delicioso brownie para festejar. Felicidades!!! Buen trabajo!!
ResponEliminaun saludo :)
Estupendo brownie... con el yo festejo lo que haga falta. ;) Un saludito desde Gran Canaria.
ResponEliminahola! Artista! ens agradaria que participessis en la nostra SOPA, si et decideixes, al meu perfil trobaràs el correu, que et farà arribar-hi.
ResponEliminaA mi també m'agrada la xocolata i el brownie, que presentes te una pinta! que mmmmmmmmmqueBO!
petons
Oh... puro chocolate, qué bueno.
ResponEliminaMuchas gracias.
Un beso.