dimarts, 8 de juny del 2010

Pollastre a la Coca-Cola



Mmmm...m´encanta aquest plat!! La veritat, cualsevol plat de pollastre m´agrada, però aquest és espectacular, fàcil i ràpid!! A més a més és apte per a dietes, sempre que ho façes amb cola light, clar!!!

INGREDIENTS (4 sangoneres)
- 8 filets de pechuga de pollastre
- 1 llauna de Coca-Cola light
- Una ceba picada
- 2 dents d´all
- Unes fulles de llorer
- Timonet (Tomillo)
- pebre blanc
- 1 pastilla de caldo de pollastre concentrat
- Sal
Primer tallarem els filets de pechuga en tires i les sofregirem amb una mica d´oli. Una vegada estiga la carn blanca afegirem la ceba picada i els alls partits per la meitat.
Un cop estiga tot ben sofregidet afegirem la llauna de Coca-Cola, la pastilla de caldo, el timonet, les fulles de llorer i un pessiguet de pebre blanc.
Ho deixarem coure uns 20 minuts a foc lent. A meitat de la cocció provarem de sal, a vegades quan utilitzem pastilles de caldo no és necesari afegir més sal, però cal recordar que la Coca-Cola, encara que siga light és molt dolça i de vegades cal un pessic de sal per a que no quede molt dolç.
És pot servir amb unes creïlles fregides, però en aquest cas jo ho he acompanyat d´un arròs blanquet, que tambè queda molt bò i més recomanable per a qui estiga en plena "operación bikini", jejejejejejejeje!!! Bon profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada