Quan era petita, odiaba els macarrons, era això que la gent malament solem dir "els he aborrit". Al meu germà sols li agradaven aquestos. Així que la mare va estar anys fent sols macarrons amb tomateta i llonganissa, pregaba per uns bons
espaguetis!! Segurament si la mare m´hagués posat un bon plat d´aquestos macarrons
jo no haguera dit ni mu! I pensant- ho bè, segur que el meu germà hauria cambiat eixa combinació tradicional que no deixa de ser deliciosa, per aquesta!!

MACARRONS AMB FORMATGE (Per a dos o tres sangoneres)
- 250 gr de macarrons
- 2 bricks petits de nata per a cuinar
- 1 ceba gran
- 1 bolsa de barreja de 4 formatges
- 1 miqueta de Grana Padamo per a gratinar
- Salsa ranchera
- sal
- pebre negre
Primer bullirem la pasta fins que estiguen "al dente". Mentre la pasta arranca el bull, picarem la ceba i la sofregirem una mica. Una vegada estiga ben daurada afegirem la nata. Quan la nata arranque el bull, afegir la barrega de formatge i no deixar de barregar la nata amb els formatges i la ceba. Afegir sal i pebre negre al gust. Un cop la
salsa estigua feta, apaguem el foc.
En una llauna o recipient de vidre per a forn barrejarem el macarrons amb la salsa i donarem un toc amb la salsa ranchera. Yo el que faig es fer un ample "zig-zag" amb la salsa de punta a punta de la font. Cobrirem al¡mb el grana padamo i gratinarem al forn a 150º durant 15 minunts o fins que estigua daurat. Bon profit!

Me alegro de que vuelvas a publicar. Se ven delicioso los macarrons.
ResponEliminaHola Esther!
ResponEliminaSegur que se qui eres, pero hara mateix no caig.... Sempre en pasa!! soc un poc desastre....
Jajaja... Mejor escribo en castellano, que en valenciano la puedo liar mucho.
Yo también tengo un blog de cocina y me alegro de encontrar por fin a alguien de Onil que también tenga uno.
Veo que publicas poco...anímate!!
Saludos de otra colivenca.